Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
KM 3TG-2/2 pr. gastron.
|
KM 3TG-2/2 pr. gastron.
|
|
|
KL 1TGI-1/2 pr. gastron.
|
2 |
8:50- 9:35 |
KM 3TG-2/2 pr. gastron.
|
KM 3TG-2/2 pr. gastron.
|
|
|
KL 1TGI-1/2 pr. gastron.
|
3 |
9:45-10:30 |
KM 3TG-2/2 pr. gastron.
|
KM 3TG-2/2 pr. gastron.
|
|
|
KL 1TGI-1/2 pr. gastron.
|
4 |
10:45-11:30 |
KM 3TG-2/2 pr. gastron.
|
KM 3TG-2/2 pr. gastron.
|
AP 2TI zaj. wych.
|
|
KL 1TGI-1/2 pr. gastron.
|
5 |
11:40-12:25 |
KM 2TGO-2/2 pr. gastron.
|
|
|
|
KL 1TGI-1/2 pr. gastron.
|
6 |
12:35-13:20 |
KM 2TGO-2/2 pr. gastron.
|
|
KM 2TGO-2/2 pr. gastron.
|
|
|
7 |
13:30-14:15 |
KM 2TGO-2/2 pr. gastron.
|
AR 3TG-1/2 pr. gastron.
|
KM 2TGO-2/2 pr. gastron.
|
|
AR 3TG-1/2 pr. gastron.
|
8 |
14:20-15:05 |
KM 2TGO-2/2 pr. gastron.
|
AR 3TG-1/2 pr. gastron.
|
KM 2TGO-2/2 pr. gastron.
|
|
AR 3TG-1/2 pr. gastron.
|
9 |
15:10-15:55 |
|
AR 3TG-1/2 pr. gastron.
|
KM 2TGO-2/2 pr. gastron.
|
|
AR 3TG-1/2 pr. gastron.
|
10 |
16:00-16:45 |
|
AR 3TG-1/2 pr. gastron.
|
|
|
AR 3TG-1/2 pr. gastron.
|
|